Miljøfyrtårn

Kvalitet og design – 4 ting du bør tenke på

Vi anbefaler deg å bruke litt tid til å tenke gjennom noen ting
før du bestemmer deg for hva slags dører du skal kjøpe:

1. Hva slags stil passer deg?

Vi har dører som passer til alle typer hjem, enten du liker det klassiske og tradisjonelle, eller om du liker det moderne og minimalistiske. Uansett hvilken stil du velger så vil du garantert finne en modell som passer til deg og dine behov.


Se våre klassiske dører Se våre moderne dører

2. Hva slags kvalitet bør du velge?

Det lønner seg sjelden å velge det aller billigste av noe, slik er det også med dører. Velger du en Scanflex dør kan vi forsikre deg om at du får et kvalitetsprodukt som du vil ha glede av i mange år.

Massiv Lett

3. Med eller
uten glass?

En dør med glass er praktisk der du vil slippe inn verdifullt dagslys, eller rett og slett ha oversikt over hva som skjer i det andre rommet. Passer veldig godt inn til entreen eller kjøkkenet.

Du finner en oversikt over alle våre glassdører i katalogene for klassiske og moderne dører.


En glassdør i entreen kan ha samme virkning som et ekstra vindu.

4. Ønsker du
farge på døren?

Stadig flere velger en annen farge enn hvit på innerdørene. Ved å velge en dør med farge får du ikke bare en dør, men også et møbel du vil ha glede av i lang tid.

Velg mellom en av våre standardfarger, eller dine egne favorittfarger. Alle våre dører kan leveres i de fleste NCS farger. Her ser du et utvalg av våre mest solgte farger.

Dører du skal leve med

Når du velger nye innerdører, så tenk på at du kanskje skal leve med dørene i mange år fremover. Da kan det være en god idé å velge produkter med høy kvalitet, med egenskaper som støyreduksjon komfort og flott finish. Glem heller ikke karmen – støy tar seg lett gjennom sprekker og derfor kan det være smart å supplere dine dører med en karm med dempelist, slik at dør og karm holder støyen ute.

En dør er ikke bare en dør. Det viktigste med en innerdør er faktisk det som er usynlig, nemlig innsiden. Når du velger nye dører bør du naturligvis velge et design som passer til hjemmet ditt, men også tenke på hvilken funksjon døren skal ha i boligen.

En dør med massiv kjerne demper nemlig lyden, og det kan jo være smart til for eksempel som som toalett, barnerom og vaskerom. En massiv dør koster litt mer enn en lett dø, men du får da en dør som har en lyddempende effekt.

Unngå smell og slamring i døren med en karm med dempelist.
© Scanflex AS | Driftes av Promotek AS